Informatie m.b.t. hergebruik

In al mijn onderzoek ben ik slechts twee keer in een archief geweest. Oftewel: internetbronnen en onderzoek van mede-genealogen zijn van groot belang geweest. Daarom zijn de genealogische gegevens op deze website zijn vrij te hergebruiken, doch wel onder de volgende voorwaarden:

  • Graag een bronvermelding naar mijn website en/of uiteraard naar de bron die ik gebruikte (zie bronnenlijst).
  • Gelieve geen gegevens te hergebruiken op (stamboom-)websites waar bezoekers/gebruikers voor moeten betalen, zoals MyHeritage of Ancestry.com. Ik doe dit onderzoek niet in dienst van een of ander bedrijf.
  • Hergebruik van familiefoto’s (duidelijk aangegeven onder dergelijke afbeeldingen met “familiefoto”) is onder geen beding toegestaan. 

Om de privacy van mijn familie te beschermen heb ik van mijn overgrootouders en generaties daarvoor maar heel summier gegevens gepubliceerd. Mocht u meer over hen willen weten, kunt u altijd contact met mij opnemen! Mocht u uw gegevens tegenkomen maar bezwaar hebben tegen publicatie op mijn website, gelieve mij dan ook te contacteren. Hetzelfde geldt uiteraard voor als u vragen, opmerkingen of aanvullingen heeft. Ik hou me graag aanbevolen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *