In 2021

Eigenlijk weet ik niet of ik ‘reguliere’ bezoekers heb. Ik vermoed van niet, of althans, niet voor de voorpagina van mijn website. Voor de zekerheid wil ik wel, net als in 2018, op een rij zetten wat er op stapel staat. Al was het maar als stok achter de deur voor mezelf: het is tenslotte gemakkelijk om werken aan de site niet te prioriteren al mijn andere bezigheden.

  • Wat sowieso volgt is de verwerking van een hoop losse kleine updates, vooral aan ‘de kwartierstaat’. De laatste grote update is ongeveer drie jaar geleden en veel is nog niet verwerkt hier.
  • De artikelen over criminele 19de-eeuwers zijn populair, zo mocht ik afgelopen jaar merken. Op schijf C staat een lijstje van criminele Bergenaren die elders in het land ‘t zo begaaid hebben dat ze op de fameuze geheime lijst terechtkwamen. Zij verdienen in 2021 een plekje op mijn site.
  • Al jaren werk ik aan een artikel over Amerika; over ‘t verloop van de emigratie van een Bergenaar naar de VS. Dit artikel is zó groot geworden, en zo complex, dat het nogal een boekwerk wordt. Ik hoop zo snel mogelijk op de knop ‘publiceren’ te drukken.
  • Ik heb wat ideeën over wat er aangepast kan worden aan de headers, dus de plaatjes die je ziet bovenaan de pagina. Misschien wat groter en wat meer familiefoto’s.

Nou, tot zover. En wie weet wat er nog tussenkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *