Mededeling: waarom ik uw bericht mogelijk niet ontvangen heb

Ik vroeg me al af waarom ik zo weinig post kreeg via mijn website… Wat blijkt: mijn eigen e-mail zette de berichtjes die verstuurd werden middels het contactformulier op deze website automatisch in spam. En da’s vervelend: want die worden na een maand automatisch verwijderd.

Oftewel, een heleboel berichtjes via dat formulier zijn nooit gelezen en nu weg. Misschien vroeg u zich al af waar het antwoord bleef. In elk geval mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik maak nu gebruik van een nieuw contactformulier, deze zou wél moeten werken.

Ik hoop van harte dat ik hierdoor niet veel nieuwe belangrijke informatie en gegevens gemist heb. En, mochten deze problemen voorkomen in de toekomst: zoek me even op op Facebook en stuur me een privéberichtje. Die komen altijd aan.

Nogmaals: mijn welgemeende excuses. Ik verwijs u graag door naar de gloednieuwe contactpagina.